Rugstofzuiger

Rugstofzuiger

Draagbare Rugstofzuigers zijn ideaal voor de bioscopen, hotels, bussen, treinen enz. Een rugstofzuiger meestal een 220 volt stopcontact nodig maar zijn er ook rugstofzuigers op batterij zoals numatic RSB 140 en nilfisk GD5, Karcher BV 5/1 BP pack etc. Accu rugstofzuigers zijn ideaal voor plaatsen waar geen stopcontact aanweig is of de netsnoer niet kan worden gebruik.


Product vergelijk (0)


Ghibli T1 rugstofzuiger

Ghibli T1 rugstofzuiger

Deze lichtgewicht rugstofzuiger van Italiaanse Ghibli is ideaal voor de moeilijk bereikbare plaatsen, trappenhuizen bussen, vliegtuigen treinen caravans etc.Ghibli T1 rugstofzuiger..

nilco Rugstofzuiger VAC RS 17

nilco Rugstofzuiger VAC RS 17

Nilco Mobiele Rugstofzuiger  is ontworpen op ergonomische principes voor moeiteloos werken. De nilco Rugstofzuiger VAC RS 17 is een ideaal apparaat voor stofzuigen in moeilijk..

Numatic Cleancare RSV130 Handige Rugstofzuiger ideaal voor  bioscopen, kerken, bussen etc

Numatic Cleancare RSV130 Handige Rugstofzuiger ideaal voor bioscopen, kerken, bussen etc

Numatic Cleancare RSV130; deze handige stofzuiger (Ruc Sac Vac) heeft een 1100W motor een ketelinhoud van 6 liter. Het grote filter en stofzakken zorgen voor een goede filtratie. A..

Wirbel W1 Rugstofzuiger

Wirbel W1 Rugstofzuiger

De Wirbel W1 is een ergonomische rugstofzuiger die moeiteloos werken mogelijk maakt. De Wirbel W1 met zijn afmetingen van 49,5x24x21 cm en door zijn lage gewicht van 4,8 kg makkeli..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4